045-5327711
Groepen
045-5327711

Wijngaard St. Martinus tour

In het schitterende heuvellandschap van Zuid-Limburg in het bergdorpje Vijlen vlakbij het drielandenpunt van Vaals liggen de natuurlijk duurzaam geteelde wijngaarden van Wijndomein St. Martinus, de oudste rode wijngaard van Nederland. Al sinds 1988 worden in de eigen wijnkelders op duurzame wijze de internationaal geprezen wijnen geproduceerd. Mede dankzij het unieke en milieuvriendelijke werkwijze zorgt oenoloog Stan Beurskens en zijn team voor verbluffend goede wijnen.

Bijna alle wijnen van Wijngaard St. Martinus zijn door de jaren heen bekroond met nationale en internationale prijzen. Inmiddels zijn er meer dan 150 medailles ontvangen van de keuring van de Lage Landen, de keuringen in Berlijn, Freiburg, Parijs, Seoul en andere. De wijngaard is met 28 hectare de grootste wijngaard van Nederland.

Rondleidingen: elke woensdag, vrijdag en zaterdag om 14.00 uur kunnen bezoekers van een rondleiding door de prachtige wijngaarden en kelders genieten. Uiteraard met proeverij! Van april t/m oktober. Nieuw: wekelijks het hele jaar op zaterdag middag om 14.00 uur.

Aanmelden? 
Dit kan door een e-mail te sturen of telefonisch. De kosten bedragen € 18,50 per persoon. Wil je alleen de wijnen proeven? Dat is ook mogelijk door een selectie van drie proefglaasjes voor € 9,- per persoon.