045-5327711
Groepen
045-5327711

Spectaculaire schoolreis activiteiten in Zuid-Limburg

Bent u verantwoordelijk voor het organiseren van een schoolreis in Maastricht of zuid Limburg? Laat u dan adviseren door de groepsreizen specialisten van C&O Travel.
Wij zijn gevestigd in Zuid-Limburg en onderhouden uitstekende contacten met activiteiten aanbieders, hotels, restaurants, busbedrijven etc.
Kortom, u profiteert van onze inkoopkracht en uitstekende relaties met onze partners welke uw schoolreis succesvol maken.

Een schoolreis in de prachtige omgeving van Maastricht of Zuid-Limburg heeft voldoende mogelijkheden om aan alle wensen te kunnen voldoen. Samen met onze groepsreizen specialisten zorgen wij ervoor dat uw schoolreis volledig naar wens en op maat wordt gemaakt. 

Sportief en actief schoolreis uitje

Wat dacht u van adrenaline uitjes waarbij uw teambuilding skills op de proef worden gesteld. Welk team voert de sportieve en actieve activiteit het beste uit en gaat er met de prijs voor beste team vandoor? Een schoolreis waarbij een teambuilding activiteit op het programma staat wordt altijd enorm gewaardeerd en zal de boeken ingaan als nooit te vergeten.

Schoolreis met een themadiner

Is uw schoolreis toe aan een gezellige avond vol plezier, een overheerlijk diner en zelfs thema gerelateerd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een diner in oktoberfest thema? Iedereen waant zich in lederhosen en dirndls en wij zorgen voor de aankleding, muziek en een verrukkelijk diner. Of misschien wel een diner in combinatie met een spel, wat dacht u van Waar is de Baas themadiner met aankleding van een crime scene? Kortom, veel is bij ons mogelijk en wij voldoen graag aan uw wensen om het leukste schoolreis uitje voor u te organiseren.

Leuke citygames

Wie gaat er nou niet voor de winst? Iedereen toch? Met uw schoolreis is het erg leuk om een city game als activiteit toe te voegen. Kent u de bekende televisie serie Flikken Maastricht? Wij bieden deze serie aan als ludieke activiteit voor uw schoolreis, midden in het prachtige Maastricht waar veel opnames voor de serie gedaan zijn. Of wat dacht u van een leuke Sightseeing activiteit waarbij u langs alle highlights komt. Een citygame doet het altijd goed bij een schoolreis, wij hebben een breed aanbod aan diverse activiteiten.

GPS spellen voor een spannend schoolreis uitje

Een schoolreis uitje in combinatie met een spelactiviteit valt altijd zeer goed in de smaak. Wie kan een GPS het beste lezen en zorgt er zo voor dat de route die gelopen moet worden om de puzzels onderweg op te lossen volledig goed gaat? Tijdens deze spellen komt teamwork sterk naar voren. Vele citygames zijn te ook te spelen als GPS spel, denk bijvoorbeeld aan Wie is de Mol, Maffia jacht of de Erfenis.

Maatwerk offerte schoolreis:

Vraag bij onze Limburg kenners van C&O Travel naar een vrijblijvende maatwerkofferte voor uw schoolreis aan. Wij stellen geheel naar wens uw activiteit samen met een hotelovernachting, bus, diner en wellicht nog een andere trendy activiteit samen. Wij zijn gewend uw arrangament geheel naar wens uit te voeren. 

Vraag hier een gratis vrijblijvende groepsreis offerte aan!