045-5327711
Groepen
045-5327711

Het Maffiaspel Jacht naar de Macht

Maffia ‘Jacht naar de Macht’

Het spelen van deze Maffia Game is de modernste en populairste manier om een stad te leren kennen. Interactief, avontuurlijk, competitief en erg spannend!
Traceer de kwade Maffia Don, die zich ergens in de stad bevindt, en bemachtig zoveel mogelijk geld. Dit doet u door personen ‘af te persen’ en ‘om te kopen. Dit alles realtime te volgen op de app.


Het spel
Vorm samen met uw groep een sterk team en wordt de machtigste van de stad. De gemene, kwade Don (een voor iedereen onbekend persoon) is onvindbaar en loopt ergens in de stad rond. Echter, door het verzamelen van geld komt u steeds dichterbij. Vind de Don en neem de macht in de stad over!

Het verhaal
Elke team is een maffiafamilie en gaat opzoek naar de Don. Voordat het spel begint krijgt ieder maffiateam een speciale smartphone waarmee zij onderweg kunnen ‘afpersen’ en ‘omkopen’. Op deze manier verzamelt u hints over de DON en de locatie waar deze zich bevindt. Maar pas op! Andere families zijn ook opzoek naar geld, hints en… de Don! Om het spel nog avontuurlijker te maken, worden de tussenstanden weergegeven op de smartphone. Een half uur voor het einde worden de scores niet meer getoond zodat het eindresultaat nog spannender en verrassender is! Bent u degene met het meeste kapitaal en vindt u de Don als eerste?

Deze Maffia game is inhoudelijk aan te passen aan uw wensen.
U stuurt ons vragen betreffende uw bedrijf, vriendengroep of familie en op deze manier wordt dit teambuilding spel nog persoonlijker.