045-5327711
Groepen
C&O Travel groepenuitjes Maastricht - Limburg Groepsaccommodaties in Parkstad
045-5327711

Groepsaccommodaties in veelzijdig Parkstad

Parkstad is dé regio in Limburg met veel dynamiek, tevens is Parkstad de snelst groeiende toeristische bestemming van Nederland. De steden en dorpen in Parkstad grenzen aan weidse parken en natuurgebieden, een gebied vol contrasten en uitersten.

Wij zijn ervan overtuigd dat de regio Parkstad in Limburg de ideale plek is om vele mogelijkheden voor groepsaccommodaties aan te bieden. Zo bieden deze accommodaties altijd iets extras. Hotel Snowworld bied bijvoorbeeld naast een prachtig hotel, ook een skipiste, sportfaciliteiten en klimparcours met rodelbaan aan. Wat een vermaak hé? 

Lees snel verder voor meer informatie over onze uitgekozen groepsaccommodaties in parkstad.

Hotel Snowworld

Bezoek het Indoor wintersport park van Nederland 

  • Skiën 
  • Snowboarden
  • Apres Ski 
  • Outdoor Klimpark 
  • Geniet van échte wintergerechten
  • Boek het C&O Travel special arrangement 
»» Meer informatie: Hotel Snowworld

Parkstad Limburg is de energieke, dynamische en moderne regio van Zuid-Limburg. Hier is het grootste indoor skidorp van Europa, de hoogste 'wandeltrap'van Nederland, de grootste woonboulevard van Europa, de mooiste dierentuin van Nederland en tal van prachtige kastelen te vinden. De mogelijkheden zijn oneindig als u bij ons één van de groepsaccommodaties kiest. In combinatie met een overnachting kunnen wij tal van bezienswaardigheden, activiteiten en leuke uitjes combineren.

Wist u dat?

Parkstad gelegen is aan de grens met Duitsland? Dit betekent dat wij ook uw groepsaccommodatie verblijf kunnen combineren met een stadsbezoek aan één van de Duitse steden vlak over de grens.

Wij kunnen begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet en graag samen met ons wilt kijken naar de tal van mogelijkheden. Door de jarenlange ervaring van onze groepsreizen specialisten, die allen woonachtig zijn in of in de nabije omgeving van Parkstad weten wij zeker dat wij het perfecte uitje voor u kunnen regelen. Neem contact met ons op via onderstaande offerte link zodat wij samen kunnen gaan brainstormen en de voorpret alvast kan beginnen.

Vraag hier een gratis vrijblijvende groepsreis offerte aan!