Welkom Limburg

Welness en relax arrangement in zuid Limburg.

Wellness is een combinatie van actief en passief werken aan uw lichamelijk en geestelijk welbevinden. In Limburg vindt u diverse wellness-centra waar ontspanning en onthaasting voorop staan. Na een ontspannen saunabezoek,een heerlijke massage, een behandeling met heilzame kruiden of een bad in
’40.000 jaar jong water’ zijn lichaam en geest in no-time weer helemaal in balans. Zeker in combinatie met een verfrissende activiteit zoals een wandeling, fietstocht of een lichte lunch!

Thermae 2OOO World of Wellness

Op het topje van de Cauberg in Valkenburg aan de Geul ligt het bekende kuuroord Thermae 2OOO; prachtig gelegen in het Limburgse Heuvelland. Naast het meest kostbare goed, het thermale water, staan begrippen als gezondheid, ontspanning, culinaire gerechten en lichamelijke verzorging centraal. Thermae 2OOO biedt vele mogelijkheden om u te voorzien van nieuwe energie.

Voor meer informatie kijk hier

Thermen Born

Thermen Born, gelegen in het smalste stukje van Nederland, biedt o.a.: drie grote saunacabines, een hamam, een caldarium, een kruidenbad, een stoomcabine, een whirlpool, dompelbaden, wisselbaden, een binnen- én buitenzwembad en een brasserie. Heerlijk relaxen, van top tot teen verwend worden in de Beautywereld, Bourgondisch genieten in de brasserie en maak uw vakantiegevoel compleet.

Voor meer informatie kijk hier

Thermaalbad Arcen

Lekker tot rust komen en ontspannen! Dat is goed voor lichaam en geest. Als u wilt ontdekken hoe goed dat kan voelen, komt u dan naar Thermaalbad Arcen in het bosrijke Noord-Limburgse land. In die oase van rust vindt u alles voor een optimale gezondheid. 

Voor meer informatie kijk hier

Gokje wagen?

Naast thermae 2000 ligt het bekende Holland Casino, waar u na een ontspannend dagje de mogelijkheid heeft om nog even om een andere manier te relaxen! 

Voor meer informatie kijk hier
 

Welkom in Limburg