Welkom Limburg

Wandelingen Limburgs heuvelland

C&O Travel verzorgt in Zuid-Limburg diverse natuurwandelingen. Deze wandelingen voeren u langs alle onontdekte natuurlijke parels die Zuid-Limburg rijk is. In overleg met u en onze gidsen kunnen we een wandeling, op maat, voor u samenstellen. De regio’s Strijthagerbeekdal, Noor en Voerstreek, Vijlenerbos, Grensmaas, Brunsummerheide en de Eyserheide zijn slechts een kleine greep uit de onbeperkte mogelijkheden die onze regio herbergt.

Wandeling drielandenpunt

Nabij: Vaals

In het oosten van Zuid-Limburg kruisen drie landsgrenzen elkaar, op het hoogste punt van Nederland (322,5 N.A.P.). Hier, midden in het grootste loofbos van Nederland, kunt u urenlang wandelen en genieten van de ongerepte natuur. Onze gids neemt u graag mee naar ’t Drielandpunt en u maakt een onvergetelijke wandeling

Wandeling Gerendal

(Valkenburg a/d Geul)

Een wandeling onder begeleiding van een gids door het Beekdal landschap en het beschermde natuurgebied Gerendal. In het bekende Gerendal kunt u van begin mei tot en met eind juni ruim twintig soorten inheemse orchideeën in bloei zien.

Wandeling Ingendael

(Valkenburg a/d Geul)

Het Ingendael is het eerste natuurterrein in het Beneden Geuldal waar u de komende jaren de ontwikkelingen van een natuurlijk Beekdal landschap op de voet kunt volgen.

Wandeling Geul

De wandeling start in Mechelen, een van de vele dorpen in het schilderachtige Geuldal, dat bekendstaat om de oude vakwerkhuizen. Via de gehuchten Partij en Melleschet en het Elzetterbos wandelt u door 'de tuin van Limburg'. Afstand: 14 km, ca. 3,5.

5 sterren wandeling

(Epen-Cottessen)

Ronddwalend door weilanden en de vele akkers, zult u perplex staan van de schoonheid van dit gebied. Onder begeleiding van een ervaren gids maakt u een wandeling door dit schitterende natuurgebied. De gids zal u het één en ander vertellen over de flora en fauna. Dit gebied is in 2005 verkozen tot één van de mooiste natuurgebieden van Nederland en is bekroond met 5 sterren.

       TIP: We kunnen ook een natuurwandeling op maat, in welke regio dan ook, voor u samenstellen! 

Welkom in Limburg