Welkom Limburg

Rondreis door Zuid- Limburg met de trein, bus en boot!

Maak een reis door Zuid- Limburg en ontdek het buitenland in eigen land! Maastricht bekijken vanaf de Maas? Nostalgische treinrit met een stoomtrein? Een schitterende Heuvellandtocht in een oldtimer bus? Zuid- Limburg kan deze wensen in vervulling laten gaan!

De miljoenenlijn

Met de stoomtrein dwars door het Zuid- Limburgse Heuvelland. Beleef de romantiek van het reizen uit lang vervlogen tijden, u ziet de mooiste uitzichten aan u voorbij trekken. Een bezoek aan het 100 jaar oude station Simpelveld mag tijdens uw rit niet ontbreken.

Stadsrondrit Valkenburg

Comfortabel genieten met een stadsrondrit, krijgt u tijdens een tour een uitstekende indruk van de sfeer van het Geulstadje. U wordt geïnformeerd over alle bezienswaardigheden en attracties langs de route.

Tevens is er een rit met een oude Amerikaanse schoolbus (of Engelse dubbeldekker) deze reist heen en weer tussen Valkenburg a/d Geul en Maastricht Centrum.

Boottocht

Ook dat kan in Maastricht. Bijvoorbeeld een rondvaart op de Maas eventueel gecombineerd met een rondleiding door de mergelgrotten, een dagtocht naar Luik of een boottocht om Maastricht heen. U kunt ook inschepen voor een Saturday Night Cruise met entertainment en uitgebreid koud & warm buffet of voor een Brunch boottocht (op zondagmorgen).

Rondvaart op de Maas

Vanuit het centrum van Maastricht langs de wijk Céramique, het Provinciehuis en de St. Pietersberg (met de beroemde mergelgrotten). Vlak voor de Belgische grens keert de boot terug naar het centrum van de stad. Tevens wordt er uitleg gegeven over de bezienswaardigheden.

Rondvaart van- en naar Roermond

Schitterende boottochten van en naar Roermond.

Klik hier voor een overzicht met de verschillende boottochten die wij u aanbieden.

Maastricht - Luik

Een boottocht naar de bekende Belgische stad, waarbij u ook de sluis van Ternaaien passeert. Hier wordt de boot 15 meter omhoog geschut om van de Maas op het Albertkanaal te komen. Tevens kunt u Luik in een paar uurtjes verkennen.

Een compleet overzicht met boottochten van- en naar Maastricht kunt u hier vinden.

Vrijblijvende offerte voor uw groepsreis 

Na onze intake maken wij voor U een groepsreis offerte zonder afnameplicht geheel naar wens. Vul hiervoor het formulier in of bel met C&O Travel Maastricht 043-3649402 of Kerkrade 045-5327711.
Klik hier verder voor het aanvraagformulier groepsreis midden en zuid Limburg.
 

Welkom in Limburg