Welkom Limburg

Geniet van een weekendje weg in Parkstad Limburg

Parkstad Limburg is de moderne, energieke en dynamische regio van Zuid-Limburg met vele musea, Internationale top attracties, bijzondere monumenten en moderne funshopping centra. Tevens is Parktstad natuurlijk bekend om de Mijnhistorie, en is jaarlijks gastheer van een lange reeks culturele en sportieve evenementen.

Uw groepsreis door Parktstad (Gemeente Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld, Voerendaal) is bij voorbaat al een succes want ANVR reisorganisatie C&O Travel, gevestigd in Kerkrade en Maastricht, kan uw groep ter plekke begeleiden.
Wij spelen als het ware een thuiswedstrijd. Wij bieden U tal van mogelijkheden om uw arrangement geheel op maat samen te stellen.

Wat te denken van:

Parkstad Limburg is de moderne, energieke en dynamische regio van Zuid-Limburg met vele musea, Internationale top attracties, bijzondere monumenten en moderne funshopping centra,. Tevens is Parktstad natuurlijk bekend om de Mijnhistorie, en is jaarlijks gastheer van een lange reeks culturele en sportieve evenementen.

v.l.n.r. Kasteel Ter Worm, Brunssumer heide, Kasteel Hoensbroek.

Bezienswaardigheden

Evenementen in Parkstad

Uw groepsreis in Parkstad Limburg is een gegarandeerd succes als U dit combineert met een topevenement in een van de steden.
Zo kent Parkstad enkele grootse evenementen zoals:

  • Pinkpop in Landgraaf
  • Wielerronde Heerlen
  • Wereldmuziekconcours - WMC

Parkstad steden:

Mijnwerkers bezig met het winnen van de steenkool. 

ANVR en SGR reisorganisatie met kantoor in Maastricht en Kerkrade.

C&O Travel biedt U in zuid Limburg een optimale service met onze divisie groepsreizen zuid Limburg. Zo spelen wij inderdaad een thuiswedstrijd als het gaat om uw groepsreis op maat.
Onder leiding van Chrit Gijsen, geboren en getogen in Maastricht, presenteert C&O Travel U een professioneel team.

Vrijblijvende offerte voor uw groepsreis Parkstad.

Na onze intake maken wij voor U een groepsreis offerte zonder afnameplicht geheel naar wens. Vul hiervoor het formulier in of bel met C&O Travel Maastricht 043-3649402 of Kerkrade 045-5327711.
Klik hier verder voor het aanvraagformulier groepsreis Parkstad zuid Limburg.
 

Welkom in Limburg