Welkom Limburg

meer.. adventure activiteiten

Hybridefiets / ATB met GPS

Huur een hybridefiets of mountainbike en ga zelfstandig op pad. Ontdek de pracht van het heuvelland in uw eigen tempo. U huurt eerste klas comfortabele hybridefietsen met 21 versnellingen of mountainbikes (eventueel met vering). Door middel van de GPS apparatuur hoeft u zelf geen weg meer te zoeken. Het op het stuur gemonteerde stukje techniek leidt u moeiteloos langs de mooiste plaatsen in het heuvelland.

Buggy-, jeeptochten en paintball bij Avontuur in Arcen

U hebt behoefte aan een actief dagje met vrienden, familie of collega´s? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Waar uw interesses ook liggen, Avontuur In Arcen haalt alles uit de kast om een leuk dagje voor u te verzorgen. In overleg met u zullen we kijken wat de mogelijkheden zijn binnen het beschikbare budget. Onder begeleiding van een ervaren instructeur heeft U de mogelijkheid om in buggy’s een avontuurlijke tocht af te leggen. C&O Travel denkt graag met u mee!

Dagstrand Oost-Maarland

Challenge Parcours

Balancerend op touwen probeert u de overkant te halen. Daar wacht een nieuwe uitdaging op u, die alleen door samenwerking genomen kan worden. Slingers, touwbruggen en uitdagende hindernissen zorgen voor spanning, humor en teambuilding. Gaat u de uitdaging aan? Durft u te vertrouwen op anderen? Bent u bereid tot samenwerking? Dan is het avontuurlijke challenge parcours iets voor u! Deskundige instructeurs coachen u en veiligheid staat voor ons voorop. Wij passen het programma aan op uw gezelschap. Gezelligheid, plezier, en deelname van de hele groep, daar gaat het om.

Levendtafelvoetbal in combinatie met sumoworstelen

U heeft ongetwijfeld wel eens tafelvoetbal gespeeld. Extra leuk wordt dit spel als u zelf het poppetje in het grote opblaasbare spel van maar liefst 12 meter lengte bent! Het spel wordt gespeeld met twee teams van 6 personen en is onvergetelijk om te doen en zeker ook om naar te kijken!
Bij het sumoworstelen gaat u de ring in met uw collega, vriend of schoonmoeder. Kruip in het lichaam van een echte sumoworstelaar en win het gevecht!

Boog- en kruisboogschieten

Dit is een leuke en gezellige activiteit voor jonge en minder jonge Robin Hoods en daardoor geschikt voor ieder gezelschap. Scoort u het maximale aantal punten door in de roos te scoren of bent u beter in het laten knallen van de ballonnen die op het doel bevestigd zijn?

Dropping

Met een legertruck gaat u op pad. De groep wordt op een strategische plek ‘gedropt’ in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Aan de hand van onder andere een kompas en enkele bijzondere opdrachten en vragen, baant u zich een weg terug. Natuurlijk geniet u onderweg van de spannende vergezichten en het markante landschap.

Welkom in Limburg