Welkom Limburg

Hotels in Vaals

4 sterren hotels

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
Bilderberg Kasteel Vaalsbroek verenigt de pracht van weleer met het comfort van nu. Het authentiek gerestaureerde Kasteel, met een volledig nieuwe conferentiezaal (400m2) biedt samen met het luxueuze hotel volop mogelijkheden voor conferenties, feesten, diners en evenementen. Het hotel beschikt over 130 luxueuze en ruime hotelkamers gelegen in de hotelvleugels naast het kasteel, een à la carte restaurant met regionale keuken en een spa & wellness centre met zwembad, saunalandschap, fitness en beautysalons. Het ontbijt wordt gepresenteerd in het nieuwe “De Kruidentuin” in het Kasteel.

Adresgegevens
Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
Vaalsbroek 1, 6291 NH Vaals
T. 043-308 9308, F. 043-308 9333
I. www.vaalsbroek.nl, E. vaalsbroek@bilderberg.nl

3 sterren hotels

Hotel-Restaurant Piethaan
Schitterend vrij gelegen middenklasse hotel. 33 Kamers met privé bad/douche en toilet (gedeeltelijk voorzien van tv) tevens 4 2-persoons suites met airconditioning, lift en er is een parkeerterrein aanwezig.

Adresgegevens
Hotel-Restaurant Piethaan
Mamelis 6, 6295 NB Vaals,
T. 043-306 4731,F. 043-306 2273
I. www.piethaan.nl, E. info@piethaan.nl

Hotel Mergelland
In het schilderachtige en historische dorpje Holset, ligt hotel Mergelland (op 5 min. Afstand van het Krijtlandpad) Bushalte "Hotel Mergelland" voor de deur. De rustige zonneterrasjes in de tuin bieden een sfeervolle ambiance. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie met vlaai kan men genieten van een geweldig uitzicht over drie landen. Recentelijk is het hotel geheel gerenoveerd, gemoderniseerd en voorzien van alle comfort. De sfeervolle themakamers zijn allen anders gestyled. Bijna alle kamers zijn voorzien van een klein privé terras of een balkon met zitje. Ze liggen alle op de 1e verdieping (geen lift) en zijn rookvrij. Ze beschikken over twee gemakkelijke fauteuils, goede boxspring bedden, een flatscreen televisie, een schrijftafel met stoel en een kluisje. De moderne badkamers zijn voorzien van een douche, toilet, föhn. In het sfeervolle, rookvrije restaurant is het een Mekka voor fijnproevers. Hotel Mergelland beschikt over een eigen parkeerplaats. Motors en fietsen kunnen gratis in de garage worden geplaatst

Hotel Mergelland
Holset 100
6295 ND Vaals
Tel: 043-3061459
Mergelland@planet.nl, www.hotelmergelland.nl
 

Welkom in Limburg