Welkom Limburg

Hotels in Slenaken

Klein Zwitserland(4 sterren)

In Slenaken, een oase van rust, ontspanning en inspiratie vlakbij Maastricht, ligt hotel Klein Zwitserland. Na je bezoek aan Maastricht kun je hier heerlijk bijkomen in een van de 26 luxe kamers met uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Het hotel beschikt verder over 2 zalen voor zakelijke bijeenkomsten of feesten en een gerenommeerd à la carte restaurant. Kortom, een bijzonder hotel op een bijzondere plek!

Adresgegevens

Klein Zwitserland
Grensweg 11
6277 NA Slenaken
Tel: (0)43-4573291
Mail: info@kleinzwitserland.com
Site: Klein Zwitserland

Romantik Parkhotel het Gulpdal(4 sterren)

Ver van het drukke stadsleven, in het karakteristieke Slenaken, ligt Parkhotel Het Gulpdal. Hier gaan begrippen als rust, ruimte en privacy gepaard met allure, stijl en warmte. Het hart van Het Gulpdal wordt gevormd door het sfeervolle restaurant. Een perfecte ambiance voor het savoureren van culinaire hoogtepunten uit de vermaarde keuken. De comfortabele kamers en hotelsuites zijn stijlvol en luxe ingericht. U kunt kiezen tussen standaardkamers, zit-/slaapkamers, junior- suites, royal- suites en penthouse- suites. Op de parkeerplaats kunnen Gasten gratis parkeren.

Adresgegevens

Romantik Parkhotel het Gulpdal
Dorpstraat 40
6277 NE Slenaken
Tel: 043-4573315
Mail: info@gulpdal.nl
Site: Hotel Gulpdal

Landhotel Alberts(3 sterren)

In de 16 luxe kamers slaap je koninklijk op elektrisch verstelbare Aupingbedden. Dineren en lunchen kun je in het sfeervolle restaurant om daarna een ‘afzakkertje’ te nemen in de trendy lounge met (wijn)bar. In de zomer is het volop genieten op een van de (overdekte) terrassen of in de heerlijke tuin. Het hotel heeft een gratis parking en wireless internet.

Adresgegevens

Landhotel Alberts
Vaarzegel 2
6276 PG Heijenrath-Slenaken
Tel: 043-4573338
Mail: info@landhotelalberts.nl
Site: Hotel Alberts

Hotel Residentie (3 sterren)

Hotel Residentie Slenaeken zijn ligging is zelfs voor Limburgse begrippen uniek. Een plekje met een geheel eigen bekoring en charme, waar u nog kunt genieten van sfeer maar ook van weldadige rust. De kamers zijn voorzien van alle comfort, en zeer royaal van opzet. De royale kamers stralen dankzij harmonisch gebruik van kleuren een vriendelijke atmosfeer uit. De zeer comfortabele bedden staan garant voor een goede nachtrust. De kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, bureau, radio, televisie en telefoon. Het restaurant is sfeervol ingericht met een openhaard. Het Hotel beschikt meer dan voldoende eigen parkeerplaats, die gasten gratis mogen gebruiken.

Adresgegevens
Hotel Residentie Slenaeken
Dorpsstraat 34
Slenaken
Tel: 043-457 3363
www.hotelslenaeken.nl

Hotel DE 7e HEERLIJKHEID                                                                                                                           Gelegen in het natuur overgoten Zuid-Limburgse Heuvelland en binnen no-time in bijzondere steden als Luik, Maastricht en Aken! In Hotel de Zevende Heerlijkheid kunt u genieten van optimaal comfort in de hotel kamers.Er zijn verschillende soorten kamers beschikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 
                                                                                                                                                                                    Hotel DE 7e HEERLIJKHEID
Grensweg 9
6277 NA Slenaken
T 043-457 32 59
www.zevendeheerlijkheid.nl

Hotel-Restaurant
DE LA FRONTIERE

Grensweg 1, 6277 NA Slenaken
T. 043-457 4302
F. 043-457 4303
I. www.delafrontiere.nl

Hotel restaurant
BERG EN DAL
Dorpsstraat 19
6277 NC Slenaken
T 043-457 32 01
www.hotel-bergendal.nl

Welkom in Limburg