Welkom Limburg

Hotels in Sittard-Geleen

4 sterren hotels

Oranje Hotel
Een familiehotel in het centrum van Sittard, tegenover de stadsschouwburg, op loopafstand van het NS-station en het busstation. Alle kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, douche/bad en toilet. Voorts heeft het hotel
een eigen, afgesloten parkeerplaats, restaurant met Nederlandse-Franse keuken, bar, accommodatie voor diner, cursus, vergadering, presentaties en feesten.

Adresgegevens
Oranje Hotel Sittard
Rijksweg Zuid 23, 6131 AK Sittard
T. 046-451 3673, F. 046-451 9727
E. info@oranjehotel.com, I. www.oranjehotel.com

Hotel De Limbourg
Het markante hotel uit 1688 heeft een brasserie, grand-café, lounge en De Kroon Wine & Dine als luxe restaurant en is schitterend gelegen aan de markt te Sittard. Een historische locatie boordevol sfeer, met een bijzondere ambiance. De ontvangst is persoonlijk, hartelijk en bovenal warm. Alle 24 hotelkamers zijn voorzien van alle comfort. In de Odaparking is er gelegenheid om uw auto te parkeren.

Adresgegevens
Hotel De Limbourg
Markt 22, 6131 EK Sittard
T. 046-451 8151, F. 046-452 3486
E. reservering@hoteldelimbourg.nl, I. www.hoteldelimbourg.nl 

3 sterren hotel

Bastion Hotel Geleen
Bastion Hotel Geleen biedt de gast een 24 uurs receptie, comfortabele kamers, en een uitgebreide keuze van gerechten van de à la carte kaart in het sfeervolle restaurant. Voor ontspanning en een gezellige afsluiting van de dag beschikt het hotel over een gezellige hotelbar of rokerslounge. Deze lounge beschikt over een LCD televisie, airconditioning en ontspannen lounge stoelen. Ook beschikt het hotel over gratis draadloos internet in het gehele hotel. De 40 comfortabele kamers in het hotel zijn uitgerust met twee één persoonsbedden, televisie, telefoon, modemaansluiting, wekkerradio, kluis, minibar, gratis koffie- en
theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet. Het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats waar kosteloos geparkeerd kan worden.

Adresgegevens
Bastion Hotel Geleen
Rijksweg Zuid 301
Geleen
Tel: 046-4747517
www.bastionhotels.nl/nl
 

Welkom in Limburg