Welkom Limburg

Hotels in Landgraaf

4 sterren hotels

Hotel SnowWorld Landgraaf
In het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg, nabij Maastricht, vindt u Hotel SnowWorld. Dit luxe viersterrenhotel is gelegen naast 's werelds grootste indoor wintersportresort waardoor het hotel een unieke uitvalsbasis voor uw verblijf is.

Hotel SnowWorld is uitgerust met een strak en modern interieur en beschikt over 100 kamers, acht multifunctionele vergader- en conferentiezalen, een wellnesscentrum, diverse restaurants en een ruim zonneterras. Naast skiën of snowboarden kunt u genieten van de omgeving tijdens een wandeling of fietstocht. Bovendien vindt u op een steenworp afstand van het hotel zes prachtige attractieparken waar het heerlijk vertoeven is. De steden Maastricht en Aken liggen om de hoek, waardoor winkelen en cultuur proeven tevens tot de mogelijkheden behoort. Na een intensieve dag is het overigens heerlijk ontspannen in het wellnesscentrum van Hotel SnowWorld.

Adresgegevens
Hotel SnowWorld Landgraaf
Witte Wereld 1
6372 VG, Landgraaf
Tel.: +31(0)45-5470700, Fax: +31 (0)45-5470629
http://www.snowworld.com, landgraaf@snowworld.com

Winselerhof
Aan de rand van het schitterende Strijthagerbeekdal ligt de WinselerHof. Van oorsprong een karaktervolle herenboerderij uit de zestiende eeuw, nu een fraai hotel en restaurant. Authentiek gehouden, maar comfortabel heringericht. Je verblijft in een oase van Zuid-Limburgse rust en Italiaanse warmte. De 49 luxe kamers en suites liggen rondom een karakteristieke binnenhof, van waaruit je direct de vrijwel ongerepte natuur inwandelt.

Adresgegevens
Winselerhof
Tunnelweg 99
6372 XH, Landgraaf
Tel.: +31 (0)45 546 43 43, Fax: +31 (0)45 535 27 11
www.chateauhotels.nl, info@winselerhof.com
 

Welkom in Limburg