Welkom Limburg

Hotels in de Gemeente Wittem

Hotel Inkelshoes(3 sterren)

Midden in het stiltegebied vindt u net buiten het dorpje Epen: Hotel Inkelshoes. Het gezellige familiehotel ligt op een unieke plaats in het heuvellandschap, namelijk geheel vrij gelegen met vrij uitzicht naar alle kanten.Het hotel is voorzien van: rustige kamers met douche/bad en toilet, kamers met balkon, lift, terras en er is een parkeeplaats aanwezig.

Adresgegevens

Hotel Inkelshoes
Familie Wijsen-Sijsterman
Terzieterweg 12
6285 NE Epen (Gulpen-Wittem)
Tel:   043-455 1742
Mail:  info@inkelshoes.nl
Site:  Hotel Inkelshoes

Hotel de vier jaargetijden(3 sterren)

Temidden van mooie wandelgebieden en nostalgische dorpen en gehuchten is ons hotel gelegen aan de beroemde Mergellandroute. U vindt bij ons uitstekend verzorgde kamers, voorzien van toilet, bad of douche, telefoon, kleuren-tv en zithoek. Culinair zorgen wij ervoor dat u op een uitstekend niveau aan uw trekken kunt komen in ons sfeervolle restaurant. Van een drankje of aperitief kunt u genieten op ons gezellige terras of in onze brasserie.

Adresgegevens

Hotel De Vier Jaargetijden
Wilhelminastraat 43
6285 AT Epen (Gulpen-Wittem)
Tel:   043-4552177
Mail:  info@4jaargetijden.com
Site:  Hotel De Vier Jaargetijden

Hotel Gulpen(3 sterren)

Hotel Gulpen ligt in het hart van het Bourgondische stadje Gulpen, midden in het met 5 sterren bekroonde Heuvelland! Het hotel beschikt over 40 prachtig en duurzaam ingerichte kamers, een uitstekend restaurant en een gezellige bar/lounge. Naast overnachten kunt u er ook terecht voor uw vergadering of feest.

Adresgegevens

Hotel Gulpen
Dorpsstraat 10
6271 BL Gulpen
Tel:   043-3689888
Mail:  info@hotelgulpen.nl
Site:  Hotel Gulpen

Hotel in den Roden Leeuw van Limburg(2 sterren)

Beschikt over 6 hotelkamers en 1 appartement. De kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van bad/douche, toilet en televisie. In den Roden Leeuw van Limburg heeft een voortreffelijke keuken met o.a. Limburgse streekgerechten. De royale kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, zithoek, bureau en televisie. Het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats, die gratis ter beschikking staat voor onze gasten.

Adresgegevens

Hotel in den Roden Leeuw van Limburg
Wittemer Allee 28
6286 AB Wittem
Tel:   043-4501274
Mail:  info@indenrodenleeuw.nl
Site:  Hotel in den Roden Leeuw van Limburg
 

Welkom in Limburg