Welkom Limburg

Hotels in Brunssum

3 sterren hotel

Hotel Edenpark
Hotel Edenpark is gelegen aan het stadspark van hartje Brunssum. Het hotel bestaat uit twee locaties die op loop afstand van elkaar liggen. In het hoofdgebouw bevinden zich 18 hotelkamers en in het bijgebouw bevinden zich nog eens 6 studio’s en 2 appartementen. Alle verblijven zijn eigentijds maar sfeervol ingericht.

Kamerbeschrijving
Alle hotelkamers zijn voorzien van een eigen badkamer met een wasbak, toilet en douche of bad. Bovendien bevindt zich een eigen koelkast, magnetron, televisie en natuurlijk van centrale verwarming op elke kamer. Alle studio's zijn met alle kamerfaciliteiten uitgerust en beschikken bovendien nog over een eigen keukenblokje met elektrisch fornuis. In alle verblijven kan gebruik worden gemaakt van draadloos internet dat kan worden verkregen aan de receptie. Het hotel verzorgt 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet, waarvan u zowel in onze sfeervolle eetruimte als op ons terras in de achtertuin genieten kan. Tevens beschikt het Hotel over een eigen parkeerplaats.

Hotel Edenpark
Vijverlaan 10
Brunssum
Tel: 045-5258885
www.edenpark.nl

2 sterren hotel

Hotel Rumpenerhof
Hotel Rumpenerhof in het Zuid Limburgse Brunssum is een ideale uitvalsbasis voor verschillende soorten vakanties. Brunssum en omgeving staan bekend om het gezellige winkelen, waarbij ook steden als Aken en Maastricht verrassend dichtbij liggen. De kamers zijn standaard uitgerust met douche en toilet, tv, telefoon en WIFI, enkele kamers beschikken over een koelkast en magnetron. beneden bevind zich een gezellige bar waar wij tot wel 7 verschillende bieren schenken. Het Hotel beschikt niet over een eigen parkeergelegenheid, er bevind zich een parkeerplaats tegenover het Hotel waar u gratis uw auto kunt parkeren

Adresgegevens
HCR Rumpenerhof
Rumpenerstraat 60
Brunssum
Tel: 045-5254776, Fax : 045 - 527 42 21
www.rumpenerhof.nl, info@rumpenerhof.nl

Welkom in Limburg