Welkom Limburg

Heerlijk vertoeven aan de maas!

Maasplassengebied vanuit Roermond

Een prachtige rondvaart van vanuit Roermond naar de mooiste plekjes van het maasplassengebied. Langs de schitterende jachthavens over een stuk Maas, langs pittoreske dorpjes en schitterende vergezichten. De Roermondse Maasplassentocht is gedurende het hele jaar, met een lunch voorafgaand of diner/buffet na afloop is deze tocht uitstekend te combineren tot een heel of half dagprogramma.

Vanuit Roermond naar het witte stadje Thorn

Een vaart over de Maas en Maasplassen met een bezoek aan het witte stadje Thorn. met een tweetal sluispassages. De tocht wordt ook wel de Grindmerentocht, genoemd en deze is het hele jaar boekbaar.  

Vanuit Kessel naar de Roermondse maasplassen

Vanuit Kessel aan de kade bij het pontveer gaan de trossen los. Een prachtige boottocht langs de oevers van Beesel en Neer naar de Maasplassen met een sluisdoorgang in Roermond met een verval van drie meter. Een boottocht die een mooie indruk bij u zal achterlaten.

Middag- en avondvaart over de maas!

Een bijzonder mooie vaart over de maas waar u heerlijk kunt genieten van alle rust en het betoverende landschap. De plaats van inschepen kan Neer of Roermond zijn. De vaarroute over de Maasplassen tussen Roermond, Maasbracht en Wessem. Met een sluisdoorgang in Roermond of Linne, afhankelijk van de opstapplaats

Klik hier voor het complete overzicht van reizen door Limburg

Tijdens deze boottochten is de keuken (mogelijk) geopend. U kunt eventueel vooraf reserveren voor een koffietafel of lunch. Met een gezelschap kunt u eveneens na afloop dineren. A la carte worden gerechten geserveerd middels een lunchkaart met diverse gerechten. Informeert u naar de mogelijkheden, reserveringen en verdere informatie bij C&O Travel.

Welkom in Limburg