Welkom Limburg

Boottochten van- en naar Maastricht

Hier vindt u een overzicht naar alle beschikbare boottochten die wij te bieden hebben..

Boottocht vanuit Born naar Winterland Maastricht!

Deze schitterende vaarroute met vertrek vanuit Born, brengt u naar de kerstsfeer in Maastricht. De tocht duurt de hele dag, met de mogelijkheid om heerlijk aan boord te dineren. Wees er snel bij! er zijn slechts enkele afvaarten.

Dagtocht Maastricht

Een zeer mooie dagtocht naar Maastricht, door twee imposante sluizen met een totaal verval van 24 meter. In Maastricht aangekomen heeft u de tijd om deze schitterende stad te leren kennnen.

Rondvaart met grottenbezoek

Een korte tocht op de Maas (ca. 20 minuten) langs Maastricht, het Bonnefantenmuseum, het Gouvernement (verdrag van Maastricht) en de St-Pietersberg. Aangekomen bij de St. Pietersberg stapt u van boord en wandelt u naar de St. Pietersberg. Vanaf hier vertrekken de grottengidsen voor uw tocht door de koele duisternis van de mergelgangen.

Rondvaart op de maas

Een korte tocht op de Maas (ca. 50 minuten) langs Maastricht, het Bonnefantenmuseum, het Gouvernement (verdrag van Maastricht) en de St-Pietersberg tot de Belgische grens en weer terug.

Boottocht naar Vise in Belgie

Visé is een typisch Belgisch stadje aan de Maas. Hoewel franstalig kun je er met Nederlands goed overweg. De gasten gaan hier van boord en kunnen op eigen gelegenheid de weekmarkt met streekproducten bezoeken of een wandeling maken. Aan boord is een plattegrond van Visé verkrijgbaar.

De tocht start in Maastricht richting de Belgische grens en passeren o.a. de historische St. Servaasbrug, de nieuwe stadswijk Céramique en de St. Pietersberg.

Boottocht naar Luik vanuit Maastricht

Een boottocht naar de bekende Belgische stad, waarbij wij ook de sluis van Ternaaien passeren. Hier wordt de boot 15 meter omhoog geschut om van de Maas op het Albertkanaal te komen. In Luik heeft u de gelegenheid om deze boeiende stad aan de maas te verkennen.  

Klik hier voor het complete overzicht van reizen door Limburg

Tijdens deze boottochten is de keuken (mogelijk) geopend. U kunt eventueel vooraf reserveren voor een koffietafel of lunch. Met een gezelschap kunt u eveneens na afloop dineren. A la carte worden gerechten geserveerd middels een lunchkaart met diverse gerechten. Informeert u naar de mogelijkheden, reserveringen en verdere informatie bij C&O Travel

Welkom in Limburg