Welkom Limburg

Actief en Sportief arrangementen zuid Limburg

Op deze pagina vindt u een overzicht aan mogelijkheden voor uw actieve groepsarrangement in Limburg. Klik verder bij uw favoriete arrangement en U landt op een nieuwe pagina met veel foto’s en informatie.

Mountainbiken Zuid Limburg

Limburg nodigt jullie uit tot het maken van schitterende mountainbiketochten. Het landschap is gevarieerd met veel natuurschoon en cultuurhistorische elementen. De hellingen in het Limburgse Heuvelland bieden voldoende uitdaging en variatie om volop te genieten. Rondom Roermond zijn diverse paden waar avontuur u niet in de weg staat, u bevind zich zelf in een stukje Duitsland bij de Meinweg!

Mountainbiken in de Grotten

Mountainbiken is Valkenburg kan echt!  Op een, speciaal voor de grot aangepaste mountainbike legt u een parcours van acht tot tien kilometer af, door het immense en donkere gangenstelsel. Dit 'soort' mountainbiken is uniek in heel Europa! Het duur van de tocht is ongeveer 2 uur.

Mountainbiken met GPS

Maak op moderne wijze kennis met de mooiste plekken van "òs Limburg". Met behulp van een GPS navigatieapparaat dat eenvoudig op het stuur wordt gemonteerd. Uw route verschijnt automatisch op het beeldscherm. De digitale techniek wijst u feilloos uw route. Geen gezoek naar paaltjes, bordjes of blindstaren op een onduidelijke landkaart. Een uitgelezen mogelijkheid om de omgeving en de schitterende natuur te ontdekken.

Mountainbike speurtocht

Bij deze speurtocht krijgt u een speciale routebeschrijving met opdrachten. De route voert u langs de mooiste plekjes van Geul, Gulpdal en de Belgische Voerstreek met adembenemende vergezichten en schitterend natuurschoon. Onderweg heeft u de keuze voor een langere of juist kortere variant. Voor grotere gezelschappen is het desgewenst mogelijk om een wedstrijdelement of een combinatie met teamopdrachten in te bouwen.

Klik verder voor meer informatie en foto’s over mountainbiken in Limburg

Golf arrangementen Zuid Limburg

In Limburg kunt u heerlijk ontspannen golfen te midden van een bruisende, verfrissende en heerlijke natuur. Weg in eigen land, maar toch met het gevoel dat u zich in het buitenland bevindt….zo kunt u zicht alleen voelen als u in het prachtige heuvelland bevindt. Schitterende uitgestrekte golfbanen van 9 tot 18 holes, ten midden van een rustgevende natuur, hier kunt u golfen op uw gemak!

Citygolf

City golf is een spel waarbij plezier, ontspanning en gezelligheid centraal staan, golfervaring is dus absoluut geen vereiste! City golf is een nieuw fenomeen in Nederland, op dit moment kunt u citygolfen in Sittard en Maastricht.

Midgetgolf

In Limburg kunt op vele plaatsen een partijtje midgetgolfen.

Boerengolf

Boerengolf (ook wel klompengolf genoemd) is een buitensport die gespeeld wordt in het polderlandschap.

Klik verder voor meer informatie en foto's over Golf arrangementen in Limburg.

Skien in Limburg

Snowworld

365 dagen per jaar sneeuwzekerheid… en elke nacht verse sneeuw! Deze droom voor wintersporters wordt in Landgraaf werkelijkheid! Zeven liften maken meerdere afdalingsmogelijkheden mogelijk, een rit met de zespersoonsstoeltjeslift maakt de Alpenbeleving compleet. Voor gevorderden staan twee afdalingen van meer dan 520 meter lengte tot hun beschikking.

Skibaan Molenhoek & Skibaan Maastricht

Leren skiën op een kunst-skibaan.

Klik verder voor meer informatie over Skien in Limburg

Vrijblijvende offerte voor uw Actief Adventure Sportief.

Na onze intake maken wij voor U een groepsreis offerte zonder afnameplicht geheel naar wens. Vul hiervoor het formulier in of bel met C&O Travel Maastricht 043-3649402 of Kerkrade 045-5327711.
Klik hier verder voor het aanvraagformulier groepsreis Actief Adventure Sportief.
 

Welkom in Limburg