Welkom Limburg

3 sterren hotel Parkstad

Hotel Edenpark (3 sterren)

Hotel Edenpark is gelegen aan het stadspark van hartje Brunssum. Het hotel bestaat uit twee locaties die op loop afstand van elkaar liggen. In het hoofdgebouw bevinden zich 18 hotelkamers en in het bijgebouw bevinden zich nog eens 6 studio’s en 2 appartementen. Alle verblijven zijn eigentijds maar sfeervol ingericht. Alle hotelkamers zijn voorzien van een eigen badkamer met een wasbak, toilet en douche of bad. Bovendien bevindt zich een eigen koelkast, magnetron, televisie en natuurlijk van centrale verwarming op elke kamer. Het hotel verzorgt 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet en het beschikt over een eigen parkeetplaats.

Adresgegevens

Hotel Edenpark
Vijverlaan 10
6443 BB Brunssum
Tel:   045-5258885
Mail:  info@edenpark.nl
Site:  Hotel Edenpark

Amrath Hotel Max (3 sterren)

Het trendy Amrath Max hotel met trendy design kamers, is gevestigd in het centrum van Heerlen. Amrath Hotel Max kenmerkt zich door de aantrekkelijke prijzen, vriendelijk personeel,buitengewoon gunstige ligging en natuurlijk de voortreffelijke bereikbaarheid. Gezellig eten, lekker een glaasje drinken, ontspannen vergaderen of juist feesten.

Adresgegevens

Amrath Hotel Max
Wilhelminaplein 17
6411 KW Heerlen
Tel:   045-5713846
Mail:  info@grandhotel-heerlen.nl
Site:  Amrath Hotel

Bastion Hotel (3 sterren)

Bastion Hotel Heerlen biedt een 24 uur receptie, comfortabele kamers en een uitgebreide keuze van gerechten van de A la carte kaart in het sfeervolle restaurant. Voor ontspanning en een gezellige afsluiting van de dag beschikt het hotel over een gezellige hotelbar of rokerslounge. Deze lounge beschikt over een LCD televisie, airconditioning en ontspannen lounge stoelen. Het hotel beschikt ook over een gratis draadloos internet in het gehele hotel. De 40 comfortabele kamers in het hotel zijn uitgerust met twee persoonsbedden, televisie, telefoon, modemaansluiting, wekkerradio, kluis, minibar en een badkamer met douche en toilet. Het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats waar de gast kosteloos kunt parkeren.

Adresgegevens

Bastion Hotel Heerlen
In de Cramer 199
6412 PM Heerlen
Tel:   045-5754540
Site:  Bastion Hotel Heerlen

Grand Hotel Heerlen (3 sterren)

In ons statige Amrath Grand Hotel Heerlen, met haar ruime kamers, gelegen aan de rand van het centrum, treft u een heerlijk Bourgondische sfeer met zeer vriendelijk en gezellig personeel.

Adresgegevens

Amrath Grand Hotel Heerlen
Groene Boord 23
6411 GE Heerlen
Tel:   045-571 3846
Mail:  info@grandhotel-heerlen.nl
Site:  Amrath Hotel

Hotel Kasteel Erenstein (3 sterren)

Hotel Kasteel Erenstein telt 44 luxe hotelkamers waaronder 14 uiterst knusse en bijzondere suites. Sommige kamers hebben een vide of zelfs een eigen dakterras. Het hotel beschikt over roken en niet roken kamers

Adresgegevens

Kasteel Erenstein
Oud Erensteinerweg 6
6468 PC Kerkrade
Tel:   045-5461333
Mail:  info@kasteelerenstein.nl
Site:  Kasteel Erenstein

Welkom in Limburg